Specialist in training van (neuro) communicatieve vaardigheden

Kennis is nog geen kunde. Wanneer u een boek leest over voetballen wil nog niet zeggen dat u kunt voetballen en zo is dat ook met communicatie vanuit welke functie u ook werkzaam bent.

De Evikazia Groep heeft een specialistische methodiek van training ontwikkeld die individuele inzichten geven in de persoonlijke valkuilen en mogelijkheden in communicatievaardigheden en het benutten van neuro-communicatie ongeacht uw functie.

Of u nu ondernemer, directie of MT lid of uitvoerende (commerciële)medewerker in de techniek/engineering of dienstverlening bent maakt geen verschil in het feit dat men bij bewustwording van de ins en outs in communiceren meer resultaat gaat bereiken ongeacht de functie of hiërarchisch niveau.

Ons specialisme en expertise wordt uw resultaat waarbij u niet uitsluitend de kennis aangereikt krijgt. U wordt getraind/gecoacht in de kunde die bij uw persoonlijkheid en functie past, om zelfstandig meer resultaat te behalen met een nieuwe visie op het effect van uw communiceren, communicatieprocessen en het toepassen van neuro-communicatie.

In het tienjarig bestaan hebben mensen in uiteenlopende branches deze ervaring reeds opgedaan. De meest gehoorde reactie: Dit is direct toepasbaar in de praktijk en de werkwijze is totaal anders dan bij de traditionele (grote) training en coaching organisaties waardoor het resultaat niet wegebt na verloop van tijd. Net zoals fietsen, op deze wijze aangeleerd verleer je het absoluut niet.

Wij gaan de uitdaging graag met u aan t.o.v. de traditionele training en coaching bureaus. Groots in omvang hoeft niet groots in inhoud en resultaat te betekenen. Want kennis is nog geen kunde.

Dat is dan ook de reden dat wij mogelijkheden hebben op basis van no cure no pay.