Trainingopties die wij verzorgen

De Evikazia Groep is gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkelingstrajecten voor communicatieve- en (project) managing vaardigheden voor (High)Tech bedrijven. Deze worden op drie verschillende niveaus verzorgd, onze expertise wordt jouw resultaat.

Top level 1 op 1 persoonlijke ontwikkeling van vaardigheden uitsluitend volgens de Eskipan© Methode.
Het bijzondere specialisme van de Evikazia Groep is dat vanuit een persoonlijk interactief intaketraject zonder computertesten een volledig individueel traject wordt samengesteld. Je ervaart hoe je sterke kanten nog sterker benut gaan worden en persoonlijke bewuste en onbewuste belemmeringen worden overbrugd.
Dit door persoonlijk inzicht, bewustwording en gespreksstructuren en vaardigheden die volledig aansluiten bij jouw persoonlijkheid. Deze worden geborgd in je onbewuste brein waardoor het een natuurlijk presteren vanuit jouzelf wordt.
Je hebt met de juiste interval gedurende vier tot acht maanden persoonlijke sessies, sparring en evaluatiemomenten die uitstekend planbaar zijn in combinatie met je dagelijkse werkzaamheden en jou naar een optimaal niveau tillen.

Maak jij een vrijblijvende afspraak voor de uitleg en volledig inzicht van de werkwijze met het bijzondere voordeel van het persoonlijk intaketraject en nazorg?

Interactieve teamsessies in klein groepsverband met persoonlijke aandacht en individuele opvolging
Deze trajecten worden Slim-Fit samengesteld voor bedrijven om vaardigheden daadwerkelijk om te zetten in resultaat voor teams om basisvaardigheden te realiseren en te borgen. Afhankelijk van de situatie naar te realiseren resultaat wordt het traject gespecificeerd aangeboden.
De reden is dat wij niet geloven trainingen met standaard modulen met op voorhand een vaste duur van uitvoering. Elk persoon is verschillend alsmede het instapniveau waar bij traditionele trainingen geen rekening wordt gehouden, waardoor het voor de ene persoon te snel gaat en de ander zich zit te vervelen. Dat is de reden dat wij het anders doen, wil je weten hoe?

Workshops
In deze workshops op basis van in-company krijg je inzicht in bijvoorbeeld hoe het onbewuste brein functioneert in interactieve communicatie. Wat je er bewust mee kan doen om gesprekken soepeler te laten verlopen vanuit verschillende situaties zoals 1 op 1 gesprekken, presentaties voor kleine en grotere groepen of in projectmeetings.

Voor techneuten

De verschillende trajecten die worden gerealiseerd voor (project) managing, technische en engineering functies.

Je zal ervaren dat communiceren in jouw functie je veel rendement gaat opleveren en inhoudelijk in interactie anders kan zijn dan wat je in je opleiding hebt ervaren. Dit verzin ik niet, dit hoor ik regelmatig van mensen die jou in trajecten zijn voorgegaan.

Meer weten? klik hier

Voor management

Directie en management haalt veel voordeel uit de trajecten van de Evikazia Groep. Informatie hierover geven wij vanuit een persoonlijk gesprek zonder enige verplichting.

O ja, je hebt dat niet nodig.. het gaat zo goed! Natuurlijk anders zou je niet functioneren.

Ik daag je graag uit om uit je vaardigheden meer resultaat te halen en winst te realiseren, durf jij het aan?


Commerciëel

Jazeker ook commerciëel. Natuurlijk is dit voor inhoudelijke vakgerelateerde functies een "vies" woord. Dit terwijl je ook als techneut, engineer, werkvoorbereider of ondersteunende dienstverlenende functie je steeds vaker direct in contact komt met klanten of opdrachtgevers. Je mag het woord commercie dan ook wijzigen in overtuigingskracht ter ondersteuning van bijv. de accountmanager in jouw organisatie.

Natuurlijk is het communiceren met het benutten van het onbewuste brein ook zeer interessant voor jou als accountmanager in gesprekken en onderhandelingen. Benieuwd hoe?