Eskipan©Methode

De communicatietrainingen volgens onze succesvolle ESKIPAN©methode staan voor:

een persoonlijk en interactief intaketraject zonder computertesten waarmee nadien een volledig individueel traject wordt samengesteld;

een combinatie van rationele vaardigheden (technieken) en inzicht in het onbewuste brein;

inzicht in de relatie tussen technieken en het brein die leiden tot jouw persoonlijke communicatievoorkeur: jouw manier van denken, (onder)handelen, communiceren en     analyseren;

3 maanden borgingstijd na afloop van de gezamenlijke sessies waarin je een gesprek of onderhandeling vooraf (of achteraf) kan analyseren en doornemen.


Echt slim fit maatwerk!

Bij ons geen computervragenlijst voor of tijdens de intake. Wij leren je graag kennen in een 1-op-1 gesprek zodat we kunnen doorvragen, en daarmee een duidelijk beeld krijgen waar jij behoefte aan hebt. Bovendien willen we inzicht hebben in jouw leerstijl en communicatievoorkeur zodat de sessies nog beter aansluiten bij jouw persoonlijkheid. Voor het beste resultaat.


Nazorg voor je brein

Na de laatste sessie laten we je niet zomaar los zoals na het behalen van je rijbewijs. Gewoon, omdat we weten dat het in een brein niet zo werkt. Je mag daarom in de drie maanden na de laatste sessie een beroep op ons doen om een gesprek achteraf te analyseren (bij een gesprek dat anders ging dan gewenst) of juist als voorbereiding voor een gesprek.
Op die manier krijgt jouw brein de tijd om de inhoud van de training te laten ‘inslijten’ tot een automatisme. Brein blij, jij blij!